Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

Kılıçdaroğlu’nu Protesto Eden Şahıs Serbest Bırakıldı

Kılıçdaroğlu’nu Protesto Eden Şahıs Serbest Bırakıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Antalya Havalimanı’nda protesto eden Heykeltıraş Ragıp Çiçen, Kılıçdaroğlu’nun şikâyetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26. Dönem 1. Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ile Parti Meclisi (PM) toplantısına başkanlık etmek için dün akşam saatlerinde geldiği Antalya’da, Heykeltıraş Ragıp Çiçen’in protestosu ile karşılaşmıştı.

Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan CHP’li kalabalığı selamladığı sırada CHP’li İzmir Karabağlar Belediyesi'nden alacağını tahsil edemediğini ileri sürerek Antalya Havalimanı VIP çıkış kapısı önüne koşan Çiçen, “Benim hayatımı mahvettiniz” diyerek protesto girişiminde bulunmuştu.

Serbest Bırakıldı

Korumalar ve polis ekipleri taraflarından gözaltına alınarak alandan uzaklaştırılan Çiçen, adliyeye sevk edilerek savcılık tarafından ifadesi alındı.

Gece 23.30’a kadar savcılığa ifade veren Çiçen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere hiçbir CHP’linin kendisinden şikâyetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

Çiçen, “Kılıçdaroğlu’na sesimi duyurmak ve benden şikâyetçi olması için bu eylemde bulundum. Şikâyetçi olsun da CHP’li belediye tarafından nasıl mağdur edildiğim adalet karşısında ortaya çıksın istedim.

Ancak Kılıçdaroğlu başta olmak üzere hiçbir CHP’li benden şikâyetçi olmadı. Savcıya her şeyi anlattım. Şikâyetçi olunmadığı için serbest kaldım” dedi.

Öte yandan, Kılıçdaroğlu dün, Antalya’ya gelmeden önce Ankara Kocatepe Camii'nde Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım ve Van'da şehit olan Uzman Çavuş Özgür Kara için düzenlenen cenaze töreninde yumurtalı protestoya uğramış bir kişi gözaltına alınmıştı.

yukarı çık
0
Paylaşım