Menu
RSS
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Örnek Bir Belediyecilik Yapacağız

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: Türkiye’de Ö…

Antalya Büyükşehir Belediyesi’...

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz Alkışlarla Karşılandı

Antalya Büyükşehir Meclisi Toplandı: Mesut Kocagöz…

Antalya Büyükşehir Belediyesi ...

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücadelesini Kazandı ve Tahliye Oldu

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz Sonunda Hukuk Mücad…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesind...

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğrenciler Okula Gönderilmeyecek

Yeni Müfredat Boykot Edilecek: 11 Haziran’da Öğren…

“Müfredatı Geri Çekin Platform...

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

Antalya Milletvekili Aykut Kaya CHP’ye Katıldı

CHP meclis gurubunda CHP Genel...

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Kurban Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine ...

Prev Next

Başkan Uysal Teneffüs Park'ı Tanıttı

Başkan Uysal Teneffüs Park'ı Tanıttı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni hizmete açılan Teneffüs Parkı tanıttı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin yeni hizmete açtığı Teneffüs Park'ı tanıttı. Alanda gazetecileri gezdiren Uysal, her gelen çocuğa hediye verdiklerini söyledi.

Alandaki kafeslerde yer alan hayvanların rahat gezebilmesi için gazetecilerden öneri isteyen Uysal, hayvanlarla çocukları buluşturmak istediklerini kaydetti. Alanda fastfood yiyeceklerin yanı sıra boyalı ve gazlı içeceklerin satışının olmadığını anlatan Uysal, şöyle konuştu:

"Sebzesi bol bir ülkede boyalı içeceklerin tüketilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Belediye olarak 100 ton nar alarak hem esnafa destek olduk hem de çocuklarımıza doğal içecek içiriyoruz.

Parka girişte kişi başı 7,5 TL ücret alıyoruz. Burada önemli olan kar duygusunun, sosyal hizmet anlayışının önüne geçmemesidir. Çocuklarımız açık alanda jeton seslerinin olmadığı, son derece güvenli parkımızda doyasıya eğleniyor".

7 Milyonluk Yatırım

Teneffüs Park'ta kazanılan her kuruşun tekrar kamu yararına kullanıldığını belirten Ümit Uysal, parkı işleten şirketin belediye şirketi olduğunu belirtti. Başkan Uysal, “3 milyonluk buz pateni alanıyla birlikte 7 milyonluk bir yatırım söz konusunu.

İşletme giderlerinin dönebilmesi lazım. Bir özel teşebbüs burayı işletseydi 3 yılda amorti etmek için kişi başı 30 lira alması gerekiyordu. Piyasadaki fiyatlandırmanın dörtte birine burayı işletiyoruz" diye konuştu.

Örnek Proje Oldu

Teneffüs Park'ta dar gelirli aileler için fon oluşturacaklarını kaydeden Ümit Uysal, o fondan alınacak biletlerle yoksulluğu tespit edilmiş çocukların parktan ücretsiz yararlanmasını sağlayacaklarına değindi.

Ümit Uysal, “Burayı amorti etmek gibi bir düşüncemiz yok. Türkiye'ye örnek olacak bir projeye imza attık. Aldığımız ücret işletmenin sağlıklı çalışabilmesi içindir" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım